logo

MAO Protect

Te muti in chirie? Afla cum te asiguri ca locuinta ta este sigura!

siguranta inchiriere

Indiferent de motivul pentru care stai in chirie, ca te-ai mutat din casa parintilor sau ca te-ai mutat intr-un oras nou, o preocupare majora pe care ar trebui sa o ai atunci cand alegi o locuinta pe care sa o inchiriezi este siguranta.

Deoarece noi, echipa New Mao Protect, ne dorim sa ajutam cat mai multi oameni sa se simta in siguranta, iti oferim o lista cu cateva sfaturi practice care te pot ajuta sa te asiguri ca vei fi in siguranta in nou tau camin. Continua sa citesti!

  1. Verifica zona in care se afla locuinta pe care o vei inchiria

Inainte de a semna un contra un contract de inchiriere, cerceteaza zona in care se afla locuinta. Afla mai multe despre nivelul de criminalitate, iluminarea strazilor in timpul noptii si proximitatea fata de servicii publice precum transportul in comun si magazine. Aceste informatii te vor ajuta sa evaluezi cat de sigura este zona si daca te simti confortabil sa te muti acolo.

  1. Inspecteaza locuinta cu atentie

Odata ce ai gasit o locuinta potrivita, asigura-te ca o inspectezi cu atentie. Verifica usile si ferestrele pentru a vedea daca se inchid si se blocheaza corespunzator.

In cazul in care observi defectiuni, informeaza proprietarul sau agentia de inchiriere pentru a le repara inainte de mutare.

  1. Schimba incuietorile

Primul lucru pe care ar trebui sa il faci odata ce ai semnat contractul de inchiriere este sa schimbi incuietoarea usii de la intrare.

Nu ai cum sa stii cine are copii ale cheilor pe care le primesti de la proprietar si cu siguranta nu vrei sa risti sa te trezesti in casa cu o persoana straina.

  1. Instaleaza un sistem de securitate

Daca proprietarul iti permite, ia in considerare instalarea unui sistem de securitate sau a unor camere de supraveghere in locuinta. Aceste dispozitive pot descuraja infractorii si sunt o modalitate foarte buna de a spori siguranta. Totusi, asigura-te ca respecti intimitatea vecinilor.

  1. Verifica detectoarele de fum si gaze

Atunci cand te muti in noua locuinta, asigura-te ca verifici daca detectoarele de fum si gaze functioneaza corect.

Aceste dispozitive sunt vitale pentru a te proteja impotriva incendiilor si a scurgerilor de gaze toxice.

  1. Cunoaste-ti vecinii

Dupa ce te-ai mutat incepe sa iti cunosti vecinii, astfel vei afla mai multe despre locul in care te-ai mutat si, in plus, vei avea la cine sa apelezi in caz de nevoie.

Incearca sa faci cunostinta cu cat mai multi vecini si sa faci parte din comunitatea locala, astfel incat va puteti sprijini reciproc.

  1. Cumpara un seif

Daca detii obiecte valoroase sau documente importante, ar putea fi o idee foarte buna sa cumperi un seif.

Astfel, vei tine lucrurile pretioase in siguranta, protejandu-le de eventualele furturi sau incendii.

  1. Fii atent la cine iti trece pragul

Daca locuiesti intr-o cladire de apartamente, este posibil ca uneori sa fii sunat la interfon pentru a deschide usa intrarii blocului. Pentru a fi 100% ca nu vei lasa o persoane straina sa patrunda in cladire, nu deschide necunoscutilor.

De asemenea, mai ales daca locuiesti singur, nu lasa nicio persoana straina sa intre in casa ta. Au existat o multime de cazuri in care oamenii au fost jefuiti de persoane ce voiau sa vanda sau sa cumpere obiecte.

Dupa cum poti vedea, nu este imposibil sa fii in siguranta. Luand cateva masuri simple, poti sa te asiguri ca noua ta locuinta este una in care sa te simti in siguranta si confortabil.

Daca esti pe cale sa te muti intr-o locuinta in chirie, asigura-te ca noul tau camin este un refugiu sigur. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale, New MAO Protect – agentie de paza si securitate de incredere.

Cu solutii personalizate si o echipa experimentata, iti putem oferi linistea si protectia de care ai nevoie. Alege siguranta alaturi de New MAO Protect!

 

 

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.