logo

MAO Protect

Incuietori de usa – primul pas in protejarea locuintelor!

sistem securitate

Utilizarea unei incuietori bune pentru usa este deosebit de importanta pentru a garanta securitatea locuintelor. Siguranta ar trebui sa fie prioritatea ta numarul unu. De aceea, pentru a te ajuta, am pus la punct acest scurt ghid despre sisteme de incuietori de usi.

Iata patru motive esentiale pentru care este indicat sa investesti intr-o incuietoare de usa de calitate:

  • Protectie impotriva intrusilor. O incuietoare buna poate fi prima linie de aparare impotriva intrusilor.
  • Prevenirea accesului persoanelor straine sau neautorizate in spatii private.
  • Rezistenta la metodele avansate de spargere. Chiar daca infractorii sunt din ce in ce mai creativi atunci cand incearca sa patrunda in locuinte, producatorii de incuietori si sisteme de siguranta tin si ei pasul si isi imbunatatesc constant produsele.
  • Usor de folosit. Rolul unei incuietori este sa tina la distanta persoanele straine, dar si sa fie usor de folosit si de deblocat.

Siguranta locuintelor este esentiala, de aceea, pentru linistea si confortul tau, iti recomandam cinci tipuri de incuietori pe care le poti folosi, continua sa citesti!

Incuietori cu cilindru europrofil

Incuietorile cu cilindru europrofil sunt cele mai des folosite tipuri de incuietori, in plus, ofera si un nivel de siguranta bun.

Acestea functioneaza pe baza unui cilindru care este montat in usa si este blocat sau deblocat folosind chei.

Avantajul folosirii acestui tip de incuietoare este ca poate fi inlocuit usor in cazul pierderii cheilor si ca acestea pot fi reproduse in magazinele de specialitate.

In plus, exista modele de incuietori cu cilindru europrofil care sunt dotate cu protectie: anti-gaurire, anti-rupere, anti-picking sau anti-bumping, protectii care sunt extrem de utile impotriva celor mai des folosite tehnici de spargere folosite de catre infractori.

Incuietori electromagnetice

Acest tip de incuietoare este recomandat pentru usile folosite des de catre mai multe persoane, asa cum sunt cele folosite pentru intrarile cladirilor de apartamente.

Aceste incuietori utilizeaza un electromagnet pentru a mentine usa inchisa, iar cand curentul este intrerupt (prin intermediul unui buton, card sau alt dispozitiv electronic), usa se deblocheaza automat.

Acest tip de sistem de inchidere este foarte folositor pentru a impiedica accesul persoanelor neautorizate.

Incuietori cu cod numeric

Incuietorile cu cod numeric sunt solutii practice si usor de folosit. Acestea functioneaza prin introducerea unui cod numeric pe un panou cu butoane, eliminand astfel necesitatea utilizarii cheilor fizice.

Avantajul principal al acestor incuietori este ca nu exista chei care pot fi pierdute sau furate, iar codurile pot fi schimbate periodic pentru a mentine nivelul de securitate cat mai ridicat. Totusi, este important sa alegi un cod numeric complex si sa il schimbi in mod regulat pentru a evita accesul neautorizat.

Incuietori biometrice

Incuietorile biometrice reprezinta o solutie moderna si foarte sigura pentru protejarea caselor. Acestea utilizeaza caracteristici unice ale corpului, cum ar fi amprentele, pentru a debloca usa.

Fiind bazate pe tehnologii avansate de recunoastere a amprentelor, aceste incuietori ofera un nivel inalt de siguranta, deoarece amprentele sunt unice pentru fiecare individ.

Cu toate acestea, chiar daca ofera un nivel inalt de siguranta, asigura-te ca alegi o incuietoare biometrica de calitate, rezistenta la falsificari sau hacking.

Incuietori cu Lacat Suplimentar

Incuietorile cu lacat suplimentar pot fi o metoda eficienta de a spori securitatea usilor tale exterioare. Ele pot fi instalate impreuna cu incuietorile principale si sunt o alternativa foarte buna pentru a-ti proteja proprietatea.

Lacatele pot fi de diverse tipuri, precum cele cu cifru, cu arc sau cu cheie. In cazul usilor din lemn, alege un lacat cu arc robust si rezistent la fortare.

 

Alegerea corecta a tipurilor potrivite de incuietori pentru usi poate face diferenta in prevenirea intruziunilor si a infractiunilor. Incuietoarea usii face parte dintr-un sistem securitate bine pus la punct.

Fie ca optezi pentru incuietori traditionale cu cilindru europrofil sau tehnologii moderne biometrice, asigura-te ca te consulti cu expertii in securitate pentru a selecta cele mai potrivite optiuni pentru casa ta.

Iti oferim ajutorul necesar pentru a gasi si folosi cele mai bune solutii de paza si securitate pentru locuinta ta. Echipa de specialisti Mao Protect este mereu pregatita sa te ajute. Contacteaza-ne acum!

 

 

 

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.