logo

MAO Protect

Alege cele mai bune servicii de paza umana si ofera-ti o viata lipsita de griji!

Dobandeste sentimentul de siguranta, cu ajutorul serviciilor noastre de paza umana

Oferim 100% protectie impotriva oricaror actiuni ilicite, care lezeaza dreptul la proprietate, furt ori sustragere de obiecte personale.

Asiguram si protectia persoanelor impotriva carora se manifesta acte care pot periclita viata, integritatea fizica sau sanatatea acestora.

Paza si protectia prin intermediul personalului specializat se va executa:

In incinta obiectivului;

La punctele de acces;

In locurile vulnerabile din perimetru.

Ce ne caracterizează și ne diferențiază?

New Mao Protect este o firma de pază și protecție în care profesionalismul și atenția mereu îndreptată către nevoile clienților sunt elementele care stau la baza îndeplinirii fiecărei misiuni.
100% rată de succes în finalizarea oricărei misiuni la care suntem provocați
Agenti dedicati și specializați pentru fiecare serviciu și situație în parte
Certificări active și reînnoite periodic, astfel încat să putem atesta calitatea serviciilor noastre
Antrenamentul continuu și testarea periodică a tuturor agenților pentru mentinerea și îmbunătățirea stării fizice și psihice a acestora
Dispecerat propriu și suport tehnic 24/7
Proceduri verificate și actualizate permanent, ce garantează eficiența serviciilor oferite

Contacteaza-ne acum!

Date de contact New Mao Protect firma de securitate, pază umană, monitorizare și intervenție rapidă în București și toată țara

New Mao Protect - servicii de paza si protectie personalizate

La servicii de paza si protectie pot apela o multime de entitati. Fie ca este vorba despre persoane fizice, societati comerciale sau institutii publice, serviciile moderne de protectie se pot dovedi esentiale.

Cu toate acestea, in functie de statutul tau si de obiectul de activitate pe care il ai, amenintarile din jur pot sa varieze. Tocmai de aceea, este necesar sa colaborezi cu o firma de securitate capabila sa isi adapteze mijloacele pe care ti le poate pune la dispozitie. De la metodele de supraveghere pana la particularitatile personalului de interventie, orice detaliu trebuie sa poata fi adaptat nevoilor tale. Iata principalele argumente pe care sa le ai in vedere atunci cand contractezi astfel de servicii:

Poti alege intervalele in care sa se exercite serviciile – daca decizi sa apelezi la o firma specializata in sporirea masurilor de securitate, este posibil sa nu vrei ca acest lucru sa fie doar temporar. In acest caz, ai nevoie de servicii de paza si protectie permanente, 24 de ore din 24. New Mao Protect iti ofera un astfel de beneficiu, gratie flexibilitatii de care dau dovada atat compania, cat si agentii sai.

Alege tehnologiile de care sa beneficiezi – o firma de securitate moderna este una care detine tehnici de lucru bine ancorate in prezent. Sistemele de supraveghere video, sistemele de alarma si echipamentul de interventie modern nu au cum sa lipseasca din arsenalul unei companii profesioniste.
Cu ajutorul New Mao Protect, vei putea sa creezi pachetul ideal de servicii de paza si protectie pentru a te simti mereu in siguranta!

Acces facil la serviciile publice de siguranta – in cazul producerii oricarui tip de eveniment nefericit, colaborarea cu o companie de securitate iti va facilita accesul la serviciile Politiei, Ambulantei si Pompierilor. Institutiile publice si compania privata de securitate pe care o contractezi, in cazul in care este vorba despre New Mao Protect, au o colaborare directa si pot face inclusiv schimb de informatii. In cazul unei anchete, imaginile surprinse de sistemul de supraveghere pe care ti-l pune la dispozitie compania de paza si protectie pot face diferenta si vor fi oferite si Politiei. Totodata, in cazul evenimentelor nefericite produse de accidente sau hazarde naturale, sistemul firmei contractate va alerta imediat institutiile statului care te pot proteja si va facilita interventia lor.

Adaptabilitate -inventivitatea hotilor si a talharilor depaseste, de multe ori, limitele imaginatiei. Oricat de bine securizata ar fi locuinta sau firma ta, exista mereu posibilitatea ca cei care vor sa ii treaca pragul fara sa fie invitati sa gaseasca o cale de a face asta. Cu ajutorul unei firme specializate in combaterea acestui tip de actiuni, grijile tale pot fi mult mai mici. New Mao Protect este o companie de paza si protectie preocupata de inovare si de gasirea unor metode cat mai moderne prin care sa asigure linistea deplina in fiecare situatie si pentru fiecare obiectiv deservit.

Alege sa te bucuri de servicii de cea mai buna calitate si iti vei asigura linistea, protectia si siguranta la cele mai inalte standarde!