logo

MAO Protect

Servicii de paza si protectie - New Mao Protect

Servicii de paza

Cu serviciile de paza si protecție de la New Mao Protect aveți sentimentul de siguranță în orice împrejurare.

Compania noastră oferă servicii premium la prețuri avantajoase şi se adresează unei game largi de beneficiari din diverse domenii de activitate. 

Datorită flexibilității, o calitate esențială pentru o firmă de pază, colaborarea cu noi permite crearea unor soluții personalizate pentru necesitațile dumneavoastră.

Serviciile pe care le livrăm partenerilor noștri:

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.

Analiza de risc la securitatea fizica

Analiza de risc la securitatea fizica este un document obligatoriu pe care trebuie sa il intocmeasca toate companiile care detin valori si bunuri si care trebuie sa asigure protectia acestora.

New Mao Protect - servicii de paza si protectie personalizate

La servicii de paza si protectie pot apela o multime de entitati. Fie ca este vorba despre persoane fizice, societati comerciale sau institutii publice, serviciile moderne de protectie se pot dovedi esentiale.

Cu toate acestea, in functie de statutul tau si de obiectul de activitate pe care il ai, amenintarile din jur pot sa varieze. Tocmai de aceea, este necesar sa colaborezi cu o firma de securitate capabila sa isi adapteze mijloacele pe care ti le poate pune la dispozitie. De la metodele de supraveghere pana la particularitatile personalului de interventie, orice detaliu trebuie sa poata fi adaptat nevoilor tale. Iata principalele argumente pe care sa le ai in vedere atunci cand contractezi astfel de servicii. 

Poti alege intervalele in care sa se exercite serviciile – daca decizi sa apelezi la o firma specializata in sporirea masurilor de securitate, este posibil sa nu vrei ca acest lucru sa fie doar temporar. In acest caz, ai nevoie de servicii de paza si protectie permanente, 24 de ore din 24. New Mao Protect iti ofera un astfel de beneficiu, gratie flexibilitatii de care dau dovada atat compania, cat si agentii sai. 

Alege tehnologiile de care sa beneficiezi – o firma de securitate moderna este una care detine tehnici de lucru bine ancorate in prezent. Sistemele de supraveghere video, sistemele de alarma si echipamentul de interventie modern nu au cum sa lipseasca din arsenalul unei companii profesioniste.

Cu ajutorul New Mao Protect, vei putea sa creezi pachetul ideal de servicii de paza si protectie pentru a te simti mereu in siguranta!