logo

MAO Protect

Devino un agent de paza respectat!
Descopera etapele care trebuie urmate in acest sens!

Oferim cursuri de specialitate pentru cei care isi doresc sa devina agenti de paza profesionisti.

Procesul de pregatire al agentilor nostri este complet si presupune asigurarea tuturor pasilor in vederea obtinerii atestatelor:

Inscrierea la cursuri;

Transportul la examen;

Ridicarea certificatelor de calificare.

Personalul selectat este foarte bine instruit, testat si indrumat de catre profesionisti.

Pentru a ajunge sa profesezi in conditii legale, trebuie sa te asiguri ca urmezi o pregatire la standarde moderne si actuale.

Un astfel de curs nu trebuie insa doar bifat, ci este necesar sa iti asigure o pregatire la cele mai inalte standarde. 

Noi ne vom ocupa de acest aspect, astfel incat cunostintele si deprinderile dobandite sa fie cele de care ai nevoie.

Iata serviciile de care vei beneficia odata ce te vei inscrie la cursurile noastre:

Pregatire tactica;
Pregatire fizica;
Conectare cu cele mai moderne tehnologii;
Atestare legala.

Completeaza formularul nostru de contact, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Curs agent paza New Mao Protect – detalii si beneficii

Doar prin intermediul unui curs agent paza realizat in mod profesionist poti ajunge sa profesezi intr-un domeniu atat de complex precum cel al securitatii. Un curs de agent de securitate nu trebuie doar sa fie bifat, ci este necesar sa iti asigure si o pregatire la cele mai inalte standarde.

Pentru a fi sigur ca poti ajunge sa profesezi in conditii legale si ca esti capabil sa oferi servicii de calitate, care sa satisfaca angajatorii si clientii, trebuie sa te asiguri ca urmezi o pregatire la standarde  moderne. Ca agent de paza, trebuie sa fii pregatit sa intervii in mod corespunzator atunci cand obiectivele pe care le ai de protejat sunt amenintate. Totodata, trebuie sa ai bine pusa la punct si capacitatea de a monitoriza cu atentie situatiile, in asa fel incat sa stii cand este cazul sa intervii sau sa suni alarma. Iata toate serviciile de care trebuie sa beneficiezi atunci cand te inscrii la un curs agent paza dezvoltat in concordanta cu cerintele prezentului!

Pregatire tactica – inainte de a fi extrem de bine pus la punct fizic, un agent de paza trebuie sa inteleaga foarte bine importanta unei abordari strategice eficiente. Protejarea unui obiectiv trebuie facuta in primul rand cu mintea. Daca te angajezi la o firma de paza si protectie de top, vei beneficia de dotari tehnice de cea mai buna calitate. Este necesar sa stii cum sa manevrezi tehnologia, inainte de a apela la metode clasice, orientate catre forta fizica. Tot din punct de vedere tactic, vei obtine un atestat de paza doar daca stii sa intervii in mod proportional cu nivelul amenintarii pe care trebuie sa o intampini.

Pregatire fizica – fireste, daca apelezi la un curs de agent de paza, vei avea parte si de tot ceea ce inseamna o pregatire fizica de calitate. Un agent care stie sa intervina eficient este un agent care poate sa protejeze cu succes un obiectiv important. Cel mai bun curs de paza si protectie te va invata cum sa te mentii in forma si ce presupune aceasta meserie din punct de vedere al formei fizice.

Conectare cu tehnologia – metodele moderne de paza si protectie presupun o colaborare stransa intre resursa umana, reprezentata de agentii de securitate, si resursa tehnologica. Sistemele de supraveghere si alarma, precum si echipamentele de interventie, joaca un rol foarte important pentru imaginea de ansamblu a serviciilor de securitate. Ca agent, trebuie sa stii cum sa utilizezi tehnologia in favoarea ta si cum sa o stapanesti pentru a o putea folosi intr-o maneira cu adevarat eficienta.

Atestare legala – poate cel mai important aspect este cel referitor la atestarea finala pe care o poti obtine in urma unui curs agent paza. Este foarte important sa apelezi la serviciile unei firme care iti ofera garantia ca, in urma pregatirii realizate, vei putea sa fii testat si certificat pentru a putea profesa meseria de agent. Doar asa vei putea sa lucrezi in domeniu si sa obtii veniturile pe care ti le doresti.

La New Mao Protect ai posibilitatea de a beneficia de cursuri de cea mai buna calitate. Autorizate, cursurile oferite de una dintre cele mai bune firme de securitate din Romania sunt adaptate mereu cerintelor actuale ale pietei si iti ofera garantia unei pregatiri temeinice, precum si a parcurgerii tuturor demersurilor necesare din punct de vedere legal. Poti beneficia de un curs de agent de paza excelent, chiar daca nu esti angajat al New Mao Protect.