logo

MAO Protect

Opteaza pentru sisteme de securitate performante si eficiente! Pune siguranta pe primul loc!

Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii.

Atat tu, cat si familia sau partenerii tai de afaceri aveti nevoie sisteme de securitate performante. In felul acesta, va puteti desfasura activitatile de zi cu zi fara emotii si griji.

Serviciile noastre de instalare sisteme de securitate sunt ideale pentru protejarea continua a bunurilor proprii si a persoanelor dragi.

Facilitatile noastre sunt integrate, iar serviciile oferite sunt all in one: 

Proiectam si alegem cele mai bune metode pentru sistemul de securitate;

Alegem cele mai eficiente si performante echipamente;

Instalam si testam periodic sistemul de securitate, astfel incat sa nu intervina niciun fel de problema;

Asiguram garantia bunei functionari a sistemului tau.

Alege inteligent! Opteaza pentru sisteme de securitate eficiente si moderne – sisteme de alarma pentru case sau pentru afaceri!

Ce ne caracterizează și ne diferențiază?

New Mao Protect este o firma de pază și protecție în care profesionalismul și atenția mereu îndreptată către nevoile clienților sunt elementele care stau la baza îndeplinirii fiecărei misiuni.
100% rată de succes în finalizarea oricărei misiuni la care suntem provocați
Agenti dedicati și specializați pentru fiecare serviciu și situație în parte
Certificări active și reînnoite periodic, astfel încat să putem atesta calitatea serviciilor noastre
Antrenamentul continuu și testarea periodică a tuturor agenților pentru mentinerea și îmbunătățirea stării fizice și psihice a acestora
Dispecerat propriu și suport tehnic 24/7
Proceduri verificate și actualizate permanent, ce garantează eficiența serviciilor oferite

Contacteaza-ne acum!

Date de contact New Mao Protect firma de securitate, pază umană, monitorizare și intervenție rapidă în București și toată țara

Descopera serviciile all in one de proiectare si instalare sisteme de securitate si sisteme alarma casa oferite de New MAO Protect!

Securitatea este necesara in permanenta, indiferent de motivul pentru care apelezi la aceasta – fie ca vrei sa iti protejezi casa, sediul afacerii tale si nu numai. Totusi, instalarea unui sistem alarma casa nu este, de obicei, de ajuns.

Fiecare imobil are anumite caracteristici care ar trebui sa implice adaptarea sistemului de securitate. Totusi, marea majoritate nu se gandeste si la acest aspect atunci cand apeleaza la servicii instalare sisteme de securitate.

Tocmai de aceea, New MAO Protect iti ofera, pe langa instalare, servicii de proiectare si testare a acestor sisteme de alarma casa si sediu – deoarece siguranta fiecare persoane sau imobil trebuie garantata intr-un mod unic.

Care sunt serviciile aferente unui sistem alarma casa oferite de New MAO Protect?

Dupa cum am mentionat, iti punem la dispozitie servicii all in one – acestea implica:

  • Proiectare sisteme de alarma si securitate – in timpul proiectarii, se iau in considerare atat riscurile, cat si caracteristicile referitoare la securitate ale unui imobil, pentru a asigura protectia completa a acestuia;
  • Alegerea de echipamente performante si eficiente – pentru a imbunatati modul in care siguranta ta si a bunurilor tale este garantata, echipa noastra se bazeaza doar pe echipamente de ultima generatie; o simpla alarma cu alerta luminoasa si sonora este doar inceputul!
  • Instalare sisteme de securitate – dupa proiectare, iti asiguram si instalarea acestor sisteme de securitate. Ne vom asigura ca totul este ca la carte si ca fiecare coltisor al imobilului sau afacerii tale este in vizor;
  • Testare periodica sistem alarma – tehnologia este predispusa problemelor si defectiunilor; chiar si cea mai mica actualizare de soft, de exemplu, poate crea anumite probleme. Tocmai de aceea, echipa New MAO Protect iti pune la dispozitie si servicii de testare periodica pentru sistemele de securitate instalate de noi. Asadar, putem remedia orice fel de problema inainte ca aceasta sa devina sursa unui potential pericol pentru tine.

De ce oferim servicii all in one?

Dupa cum am mentionat, siguranta si protectia fiecarui imobil sau obiectiv de protejat trebuie asigurate intr-un mod unic, dupa cerintele acestuia. Nu poti proteja un supermarket prin intermediul unor sisteme securitate in acelasi fel in care protejezi o locuinta.

Tocmai de aceea, pentru a nu fi nevoiti sa reparam sau sa ajustam sisteme care nu au fost instalate de noi, iti punem la dispozitie un pachet complet de servicii de protectie – de la proiectare la instalare sisteme de securitate si pana la monitorizarea efectiva.

Astfel si tie, clientul nostru, iti va fi mult mai usor sa te asiguri de faptul ca totul este facut ca la carte iar sistemul tau de securitate va functiona si va fi monitorizat corespunzator.

Alege inteligent! Opteaza pentru sisteme de alarma eficiente si moderne!

Contacteaza astazi profesionistii New MAO Protect si lasa-ne sa-ti tratam imobilul sau afacerea asa cum trebuie din punct de vedere al securitatii si monitorizarii. Atunci cand ai nevoie de un sistem antiefractie de ultima generatie, iti poti pune toata increderea in noi!

Pentru mai multe detalii privind procesul de instalare sisteme de securitate si nu numai, ne poti contacta print intermediul unui mesaj sau apel telefonic.

New MAO Protect – alege inteligent! Alege paza, protectie si securitate realizate la superlativ, precum si un sistem de alarma antiefractie dezvoltat si instalat corespunzator!