logo

MAO Protect

Siguranta de astazi este linistea de maine.
Alege serviciile de monitorizare si interventie rapida potrivite pentru nevoile tale!

Oferim servicii de monitorizare si interventie rapida 24/7, fiind mereu pregatiti sa intervenim, atunci cand este cazul.

In functie de gravitatea interventiei, echipajele noastre se pot suplimenta, pentru un plus de siguranta. Datorita colaborarii noastre directe cu Politia, Pompierii si Ambulanta, se va interveni imediat asupra oricarui tip de eveniment.

Chiar si in cazul alarmelor false, echipajul continua patrularea, pentru ca imobilul sa fie ferit de orice fel de risc.

Echipele noastre vor imobiliza, retine si preda autoritatilor suspectii care au comis infractiuni obiectivelor supravegheate.

instalare sisteme supraveghere

Ce ne caracterizează și ne diferențiază?

New Mao Protect este o firma de pază și protecție în care profesionalismul și atenția mereu îndreptată către nevoile clienților sunt elementele care stau la baza îndeplinirii fiecărei misiuni.
100% rată de succes în finalizarea oricărei misiuni la care suntem provocați
Agenti dedicati și specializați pentru fiecare serviciu și situație în parte
Certificări active și reînnoite periodic, astfel încat să putem atesta calitatea serviciilor noastre
Antrenamentul continuu și testarea periodică a tuturor agenților pentru mentinerea și îmbunătățirea stării fizice și psihice a acestora
Dispecerat propriu și suport tehnic 24/7
Proceduri verificate și actualizate permanent, ce garantează eficiența serviciilor oferite

Contacteaza-ne acum!

Date de contact New Mao Protect firma de securitate, pază umană, monitorizare și intervenție rapidă în București și toată țara

New Mao Protect - monitorizare si interventie – preturi competitive si servicii de ultima generatie

Daca esti in cautare de servicii de monitorizare si interventie la preturi convenabile, trebuie sa stii ca misiunea ta este una nu atat de dificila precum in alte perioade.

Odata cu trecerea timpului si cu evolutia tehnologiei, s-a ajuns nu doar la cresterea nivelului de inventivitate in randul hotilor si vandalilor, ci si la o dezvoltare excelenta a serviciilor de paza si protectie. In prezent, te poti bucura de astfel de beneficii la preturi excelente. 

Daca vrei sa asiguri in mod eficient siguranta familiei sau afacerii tale, in mod cert te-ai gandit sa apelezi la o firma de paza. New Mao Protect iti ofera servicii de monitorizare si interventie la preturi deosebit de avantajoase, in asa fel incat sa nu iti fie greu sa ai parte de siguranta la cele mai inalte standarde.

Poti beneficia de o oferta de monitorizare si interventie excelenta, desi serviciile oferite sunt la cele mai ridicate standarde. Intreg personalul de interventie este extrem de bine pregatit. Agentii sunt testati, certificati si in permanenta antrenati, iar sistemele de monitorizare sunt bine puse la punct. Colaboreaza cu New Mai Protect si te vei bucura de servicii de monitorizare si interventie la preturi extrem de avantajoase!

Fa o cerere de oferta personalizata si alege exact serviciile de care vrei sa beneficiezi. Pentru orice varianta ai opta, ai garantia unor servicii rapide, profesioniste si de calitate superioara. De asemenea, te vei bucura de sprijinul unei companii orientate mereu catre dezvoltare si inovare!