logo

MAO Protect

Nu doar vedetele au nevoie de un bodyguard. Afla cui ii venim in ajutor!

servicii paza umana

 

Siguranta personala a devenit un aspect din ce in ce mai important in societatea noastra moderna. Desi adesea asociem nevoia de protectie cu figuri publice precum celebritatile sau politicienii, realitatea este ca exista multe alte categorii de persoane care pot beneficia de serviciile unui bodyguard.

Te intrebi daca te afli in aceasta categorie? Continua sa citesti si afla daca si tu ai putea avea nevoie de ajutorul expertilor in paza si protectie umana!

Persoane care detin sau administreaza afaceri

Primul grup care ne vine in minte sunt proprietarii si directorii executivi ai companiilor mari. Poate te intrebi de ce ar avea aceste persoane din sfera afacerilor nevoie de protectie.

Ei bine, gestionarea unei companii de succes, cu venituri ce se masoara in milioane sau chiar miliarde, aduce cu sine anumite riscuri. Acestia se pot confrunta cu amenintari, de la angajati nemultumiti de exemplu, care le pot pune in pericol siguranta, pot deveni tinte chiar fara sa isi dea seama.

Intotdeauna este bine sa fii precaut, iar o persoana pregatita sa identifice rapid eventualele pericole si sa le elimine poate fie exact ceea ce este nevoie.

Vrei sa te simti in singuranta? Echipa New Mao Protect te poate ajuta!

Persoanele care transporta bunuri de valoare

Urmatorul grup il reprezinta persoanele care se ocupa cu transportul sau gestionarea banilor si obiectelor de valoare.

Aceste persoane pot lucra pentru banci, magazine, case de bijuterii sau alte institutii financiare, si se pot afla adesea in situatii de risc, devenind tinte pentru infractori. In aceste cazuri, un bodyguard nu doar ca asigura protectia respective persoane, dar si a valorilor transportate, contribuind astfel la un transfer sigur si fara incidente.

Totusi, in astfel de situatii, o firma specializata in transporturi valori, cu agenti instruiti special in acest domeniu, este o alegere mult mai inspirata. Ei respecta un protocol de siguranta strict si transporta bunurile de valoare cu autovehicule blindate, in plus, au dreptul de port arma, ceea ce va descuraja din start pe oricine ar putea avea intentii rele.

Persoanele care au ajuns brusc in atentia publicului

De asemenea, sunt si cazuri mai putin obisnuite, cum ar fi persoanele care devin brusc centrul atentiei publice – castigatorii unor premii valoroase sau martorii unor evenimente majore.

Viata acestor persoane se poate schimba brusc si pot deveni vulnerabile in fata unor riscuri neasteptate, prezenta unui agent de paza fiind necesara pentru siguranta lor.

Persoanele care au divortat sau sunt victime ale abuzului domestic

Nu putem uita nici de persoanele implicate in divorturi sau dispute domestice. Aceste situatii sunt adesea incarcate emotional si pot escalada rapid.

Simpla prezenta a unui bodyguard va impiedica escaladarea conflictelor, rolul lor fiind sa protejeze persoanele vulnerabile.

Persoanele cu averi mari

In sfarsit, o categorie importanta o reprezinta indivizii care au averi considerabila. Protectia lor personala si a familiei devine o prioritate, iar un bodyguard poate oferi un nivel suplimentar de securitate.

Aceasta nu se va ocupa doar de protectia fizica, dar si planificarea securitatii pentru domiciliu si evenimentele la care participa.

 

Nevoia de protectie umana depaseste granitele vietii publice, afectand o varietate de persoane din diferite clase si situatii sociale.

Noi, la New Mao Protect, am inteles acest lucru. Daca vrei te se simti in siguranta, asiguram protectia personala, deoarece agentii nostri sunt atrenati sa impiedice orice actiune care ar putea periclita integritatea fizica a clientilor nostri.

In plus, oferim si servicii complete de instalare a sistemelor de siguranta si de analiza de risc la securitatea fizica. Apelezi la New Mao Protect si ai garantia unei vieti ferite de pericole. Nu ezita sa ne contactezi!

 

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.