logo

MAO Protect

Detii un magazin? Iata de ce ai nevoie de un sistem de securitate!

sistem de securitate

Detii un magazin si te intrebi daca este timpul sa implementezi un sistem de securitate?

Riscurile asociate cu infractiunile, vandalismul si pierderile pot avea efecte devastatoare asupra afacerii. Un sistem de securitate este esential nu doar pentru a proteja bunurile si produsele magazinului, ci si pentru a proteja angajatii si oferi clientilor un sentiment de incredere si siguranta.

Deoarece prin colaborarile pe care le-am avut de-a lungul timpului am inteles cat de important poate fi un astfel de sistem pentru o afacere, indiferent de marime si activitate, am decis sa iti impartasim si tie aceasta informatie.

Iata de ce un sistem de securitate este atat de important pentru un magazin!

  1. Protejarea investitiei

Magazinul tau nu reprezinta doar un spatiu, ci reprezinta capital, efort fizic si vise realizate pe care un singur eveniment negativ le poate pune in pericol.

Atunci cand folosesti sisteme de securitate pentru magazin, precum camere de supraveghere sau alarma antiefractie, iei masuri pentru a-ti proteja investitia.

Fiecare aspect al afacerii, de la stocuri si pana la angajati, trebuie sa fie protejate, iar implementarea unor astfel de sisteme minimizeaza riscul de pierderi datorate furturilor sau vandalismului.

  1. Prevenirea furtului si reducerea riscurilor

Un magazin fara un sistem de securitate adecvat este o tinta atractiva pentru infractori. Prevenirea furtului nu este doar despre a pastra marfa in siguranta, ci si despre a imbunatati siguranta pentru angajati.

Folosind un sistem video in combinatie cu un sistem de detectare a miscarii, pot fi identificate rapid actiunile suspecte, iar o alarma antiefractie poate descuraja potentialii hoti inainte de a actiona.

  1. Monitorizare 24/7

Tehnologia moderna iti permite sa iti monitorizezi afacerea 24/7. Aceasta inseamna ca, chiar si in afara orelor de program, securitatea magazinului este asigurata.

Senzorii de geam spart sau sistemele de control al accesului pot trimite alerte instant. Astfel, te poti asigura ca orice tentativa de efractie este detectata rapid.

  1. Securitate maximizata

Nu doar marfa si angajatii sunt protejate de catre masurile de securitate, ci si clientii. Clientii sunt predispusi sa cumpere din locatii in care se simt in siguranta, iar un sistem de securitate vizibil si eficient sporeste increderea acestora, demonstrand ca iti pasa de experienta pe care o au cei care trec pragul afacerii tale.

 

Cat costa un sistem de securitate pentru un magazin?

Chiar daca implementarea unui sistem care sa iti protejeze afacerea are o multime de beneficii, unul dintre aspectele care probabil te-a facut sa privesti cu reticienta aceasta investitie sunt costurile.

Deci cat costa?

Ei bine, nu exista un pret fix, deoarece exista o multime de factori care pot mari sau scadea costurile finale pe care trebuie sa le platesti.

De la marimea cladirii la numarul de usi si ferestre, complexitatea sistemului de securitate si chiar si rezolutia camerelor de luat vederi, toate au un efect mai mare sau mai mic asupra costurilor.

Totusi, nu uita, un sistem de securitate nu este doar un cost, ci este o investitie pe termen lung. Chiar daca initial va parea o cheltuiala semnificativa, fiecare ban va fi amortizat in cel mai scurt timp.

 

La ce riscuri iti supui afacerea daca nu folosesti un sistem de paza si protectie?

Fara un sistem de securitate eficient, afacerea ta este expusa riscurilor de furt, vandalism si alte incidente care pot genera costuri substantiale, atat in termeni de valoare a bunurilor pierdute, cat si in termeni de reparatii. Adesea, aceste costuri pot depasi cu mult suma investita in securitate.

Cu fiecare incident evitat datorita faptului ca ai optat pentru un sistem de securitate eficient, afacerea ta economiseste sume semnificative.

In plus, exista beneficii secundare, precum reducerea costurilor legate de cresterea primelor de asigurare sau potentialele litigii care pot aparea in urma diverselor incidente.

 

Vrei sa te afli pe lista antreprenorilor de succes? Atunci, securitatea afacerii tale nu ar trebui sa fie un element pe care sa il lasi la voia intamplarii.

Asadar, de ce sa risti? Deoarece vrem sa fim de partea afacerilor, oferim servicii de analiza de risc la securitatea fizica pentru orice tip de companie, instalam cele mai moderne sisteme de securitate si, in plus, oferim servicii de interventie in caz de urgenta.

Colaboreaza cu noi, New Mao Protect, si te ajutam sa fii mereu pregatit. Contacteaza-ne si lasa grija sigurantei in mainile noastre!

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.