logo

MAO Protect

De ce serviciile de monitorizare si interventie ar trebui oferite mereu impreuna?

Echipa New MAO Protect este de parere ca serviciile de monitorizare si interventie nu ar trebui oferite niciodata separat, indiferent de industrie. Pe scurt, daca te ocupi de monitorizarea in permanenta a unui obiectiv, inseamna ca ai si cele mai bune tactici si proceduri pentru a asigura o interventie fara cusur asupra acestuia, nu?

Apoi, serviciile de interventie asigurate de aceeasi companie care se ocupa si de monitorizare sunt, in general, mult mai rapide si mai eficiente chiar si decat serviciile fortelor de ordine. Pe scurt, comunicarea dintre dispeceratul si echipa de patrula a unei firme se realizeaza mult mai rapid.

Ce presupun serviciile de monitorizare?

In primul rand, monitorizarea este realizata 24 de ore din 24 – adica in permanenta. In momentul in care alarma sau senzorii unui obiectiv se declanseaza, dispeceratul este notificat imediat si incep procedurile de interventie si de atentionare a administratorului obiectivului.

Totusi, monitorizarea nu este atat de usoara pe cat pare. Pentru a putea completa corespunzator suita de servicii de monitorizare si interventie, aceasta trebuie realizata ca atare la nivelul tuturor clientilor unei companii. Daca firma are 100 de clienti, toti trebuie monitorizati in permanenta cu acelasi nivel de atentie, evident.

Tocmai de aceea, firma de paza trebuie sa se asigure ca are mana de lucru necesara – mai multi agenti si cativa dispeceri in plus.

  • In cazul monitorizarii de calitate, un aspect extrem de important este si modul in care dispecerii sunt instruiti. Acestia trebuie sa poata comunica intr-un mod clar si concis atat cu agentii firmei, cat si cu fortele de ordine.

Ce presupun serviciile de interventie?

Interventia presupune mai mult decat trimiterea unei echipe la obiectivul cu pricina. In primul rand, echipa de monitorizare si interventie este alcatuita din agenti profesionisti, bine antrenati si care actioneaza pe baza unui plan care este conceput in conformitate cu normele legale si este aprobat de fortele de ordine.

Da, ai citit bine – desi avem licente si pe scurt, tot ce este necesar pentru a ne desfasura activitatea, agentii nostri nu pot actiona dupa bunul plac. Pe langa procedurile de la nivelul firmei New MAO Protect, mai luam in considerare si procedurile Politiei, Pompierilor si serviciilor de Ambulanta (de altfel, colaboram si cu acestia, in timp real, pentru o mai buna solutionare a problemelor).

In ultimul rand, agentii sunt organizati in echipe care se afla mereu in patrula pe o anumita zona, pentru a fi mereu pregatiti in cazul unei interventii. 

  • In cazul interventiei de calitate, cel mai important aspect este munca in echipa si faptul ca agentul se poate baza pe colegii sai in caz de urgenta. Acestia nu stiu niciodata ce ii asteapta cand primesc notificarea de interventie de urgenta – asadar, unitatea si increderea reciproca sunt vitale.

Cum oferim servicii de monitorizare si interventie de calitate?

Pe langa cele de mai sus, dispunem si de o serie de valori care ne ajuta sa oferim si excelenta atunci cand vine vorba de serviciile noastre. Dupa cum probabil deja stii, agentii nostri nu actioneaza fara profesionalism si rapiditate, iar organizatorii echipelor si administratorii dau mereu dovada de calitate si pun accentul pe dezvoltarea firmei.

Astfel, New MAO Protect este mereu la curent cu noutatile din domeniu – faptul ca pregatim constant noi agenti de securitate pentru a putea satisface nevoilor oricarui client nou este de la sine inteles.

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.