logo

MAO Protect

Care sunt beneficiile unui sistem de securitate la domiciliu? TOP 5 avantaje!

sistem de securitate

Un sistem de securitate modern protejeaza cladirile de intrusi prin securizarea punctelor de acces, cum sunt usile si ferestrele, dar si spatiile interioare, care reprezinta puncte vulnerabile in fata unor evenimente, precum incendiile sau puncte ce sunt de interes pentru infractori.

In cazul locuintelor private, fie ca vorbim de case sau apartamente, un sistem de securitate este instrumentul perfect pentru a crea un mediu sigur pentru familia si bunurile tale.

Exista mai multe tipuri de sisteme de securitate si mai multe niveluri de protectie pe care care acestea le pot atinge. In functie de mai multi factori, precum infractionalitatea din zona in care locuiesti, dar si cat de des casa ta ramane nesupravegheata, la New Mao Protect, firma de paza si securitate ce ofera servicii de montare si mentenanta sisteme de securitate, gasesti raspunsul la cele mai frecvente intrebari privind necesitatea protejarii inteligente a locuintei tale.

Ce face un sistem de securitate?

Protejeaza eficient

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu si intuitiv, acesta iti protejeaza locuinta, prin intermediul camerelor video si a alarmelor ce sunt activate de diferiti senzori.

Probabil ai auzit de cazurile in care proprietarii locuintelor, intorcandu-se acasa dupa o perioada lunga de timp, si-au gasit casele vandalizate, iar bunurile de valoare disparusera.

Instalarea unui sistem de securitate reduce riscul unor astfel de evenimente aproape de zero.

Descurajeaza criminalitatea

De-a lungul anilor au fost realizate mai multe studii ce au conclus faptul ca zonele in care locuintele erau protejate cu senzori de miscare si camere video au inregistrat o rata a criminalitatii mai mica de-a lungul anilor, inregistrandu-se mai putine fapte de incalcare a proprietatilor private, jafuri si alte infractiuni.

Asadar, avand casa protejata 24/7 nu numai ca te protejeaza pe tine, dar ajuta si la descurajarea criminalitatii, creand un mediu sigur in care familia ta sa poata trai fara griji.

Ofera posibilitatea de a supraveghea de la distanta

Sisteme de moderne permit chiar si sa monitorizezi de la distanta ceea ce se intampla in curtea si casa ta. Poti vedea live, de pe orice dispozitiv ce se poate conecta la internet, ceea ce se intampla acasa. Ce poate fi mai convenabil de atat?

Economisesti bani

Daca platesti o asigurare pentru locuinte, atunci trebuie sa stii ca exista asiguratori care ofera reduceri semnificative pentru proprietarii care si-au instalat sisteme de supraveghere. Nu rata o astfel de ocazie!

Face mai mult decat sa protejeze impotriva hotilor

Un sistem de securitate nu protejeaza doar impotriva hotilor. Poti opta si pentru instalarea unor alarme de detectare al monoxidului de carbon si al gazului metan, care sa trimita notificari imediat ce sunt inregistrate si cele mai mici modificare ale nivelului acestora in aer.

Acest lucru creste nivelul de incredere, liniste si confort. Alege sa traiesti fara griji montand un sistem performant de supraveghere.

Sentimentul de liniste si confort pe care il castigi atunci cand ai un sistem de alarma, care sa fie in permanenta activ, este cel mai important beneficiu pe care il poti avea.

Un mediu sigur este locul perfect in care familia ta sa creasca. Indiferent daca inchiriezi sau daca esti proprietar te poti bucura de beneficiile care vin odata cu detinerea unui sistem de securitate.

Esti gata sa aflii ce sistem se potriveste cel mai bine locuintei tale? Cere o oferta personalizata realizate de expertii in paza si securitate de la New Mao Protect! Siguranta familiei tale ar trebui sa fie mereu pe primul loc!

 

 

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.