logo

MAO Protect

Calitati ale agentilor care iti asigura servicii de paza si protectie eficiente

servicii de paza si protectie | MAO Protect

Atunci cand vine vorba de o firma care ofera servicii de paza si protectie, este de la sine inteles ca jumatate din calitatea serviciilor este data de modul in care aceasta este administrata, iar cealalata jumatate vine, in mod direct, de la agentii de paza ai firmei.

De altfel, majoritatea afacerilor se bazeaza foarte mult pe personal antrenat corespunzator. Ei bine, firmele de paza si protectie au nevoie de mai mult decat atat. Agentii acestora, pe langa instruire si antrenament corespunzatoare, trebuie sa prezinte si o serie de calitati care sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite de firma.

Abilitati bune de observatie

Un bun agent ar trebui sa poata observa din start aspecte anormale sau suspicioase ale locatiei pe care o supravegheaza sau a indivizilor pe care acesta ii vede. Este de la sine inteles ca cea mai mare parte a sarcinii de paza o constituie abilitatea de a observa raufacatorii si preveni situatiile periculoase. 

Integritate si onestitate

In cele mai multe cazuri, un agent de securitate lucreaza pe cont propriu, fara a fi controlat intr-un mod sau altul de superiorul lor. Asadar, acestia trebuie sa dea dovada de onestitate si integritate, mai ales atunci cand ceva nu merge cum trebuie si o situatie escaleaza din cauza lor.

Lucreaza bine in echipa

Spiritul de echipa este necesar oricarui agent, indiferent de tipul de servicii de paza si protectie pe care firma acestuia le ofera. De exemplu, in cazul asigurarii securitatii unui eveniment important, toti agentii trebuie sa se poata baza unul pe celalalt, mai ales in caz de urgente. Daca spiritul de echipa lipseste, un agent poate actiona pe cont propriu si dauna moralului echipei sale.

Trebuie sa dea dovada de empatie

De foarte multe ori, o situatie violenta – fizic sau verbal – poate fi usor incheiata prin intermediul fortei fizice. Desi acesta ar fi primul raspuns al multor agenti de paza, un agent bun va apela, mai intai, la empatie si diplomatie pentru a calma situatia. Abilitatea unui agent de a ii intelege pe cei din jur si de a comunica cu acestia poate avea extrem de multe beneficii.

Flexibilitate si adaptabilitate

Este de la sine inteles ca o firma care ofera servicii paza si protectie va avea de-a face cu multe tipuri de clienti si obiective. Asadar, agentii acestei firme trebuie sa dea dovada atat de flexibilitate, cat si de adaptabilitate la locul de munca.

Un agent ar trebui sa se poate adapta aproape instant la noi conditii de munca, inclusiv la un program de lucru nou, daca este cazul.

Cum se prezinta agentii New MAO Protect?

Evident, agentii New MAO Protect au toate calitatile necesare unui agent de paza, nu doar cele mentionate mai sus. Dat fiind faptul ca majoritatea acestora si-au obtinut calificarea prin intermediul cursurilor noastre, stim exact cu cine avem de-a face – drept urmare, am angajat doar persoanele care au cele necesare unui agent de paza exceptional si nu numai!

Nu ar trebui sa te gandesti de doua ori atunci cand esti in cautarea unei firme de paza – New MAO Protect si echipa sa de agenti profesionisti iti pun la dispozitie servicii de paza si protectie la cele mai ridicate standarde!

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.