logo

MAO Protect

8 afaceri care pot beneficia din colaborarea cu o firma de paza si protectie

firma de paza si protectie

O firma de paza este foarte utila in mai multe situatii si pentru mai multe tipuri de afaceri si locatii. Desi multi oameni nu considera ca se vor afla vreodata in situatii de risc, beneficiile pe care serviciile de paza le asigura nu sunt de ignorat.

Continua sa citesti si descopera care sunt cateva locatii care ar putea beneficia din colaborarea cu o firma de paza din Bucuresti!

Magazine

Magazinele cu amanuntul sunt unele dintre locatiile vulnerabile in fata infractorilor. Din acest motiv, prezenta unei firme de paza este intotdeauna binevenita pentru a crea un mediu sigur atat pentru clienti, cat si pentru personal.

Firmele ce ofera servicii de paza si protectie sunt ideale pentru a prinde infractorii in flagrant, dar prezenta lor in magazin poate fi si un factor de descurajare a furtului. De asemenea, agentii de securitate sunt pregatiti pentru a putea inabusi eventuale conflicte aparute intre clienti. Astfel de situatii au loc in special in perioadele aglomerate, cand sunt reduceri.

Magazinele mari de vanzare cu amanuntul au nevoie de strategii de prevenire mai complexe decat cele de mici dimensiuni. Este indicata instalarea unor sisteme de securitate video. Astfel, poate fi posibila monitorizarea activitatii clientilor si angajatilor in timp real si investigarea prompta a oricarui incident.

Hoteluri

Hotelurile sunt locatii cu un volum mare al tranzitului de oameni. Agentii de securitate pot ajuta la monitorizarea intrarilor si a zonelor ce sunt mai putin frecventate de catre personalul hotelului, cum sunt parcarile.

In cazul in care este detectata o persoana care nu face parte din personal ori din oaspetii hotelului, agentii unei firme de paza sunt intruiti pentru a rezolva rapid astfel de probleme. Apeland la servicii de paza, ai garantia ca nu vor exista evenimente neplacute, iar angajatii tai se vor putea concentra pe sarcinile lor de zi cu zi.

Comunitati rezidentiale

Comunitatile rezidentiale sunt adesea victime ale infractorilor, vandalilor si hotilor. Serviciile de paza si protectie sunt esentiale pentru a pastra bunastarea lucuitorilor acestor comunitati. De asemenea, prin supravegherea intrarilor, agentii si sistemele de securitate pot impiedica vizitatorii neautorizati sa intre.

Daca te ocupi de administrarea unei astfel de comunitati, atunci o firma de paza si protectie poate fi solutia perfecta pentru linistea persoanelor pe care le ai in grija.

Scoli si universitati

Pragul scolilor si campusurilor universitare este trecut de sute sau chiar mii de oameni in fiecare zi, deci este foarte greu sa tii o evidenta a tuturor persoanelor care intra si ies. Prin urmare, este importanta prezenta unor agenti de securitate care sa patruleze coridoarele si salile, astfel incat sa descurajeze orice activitati ilegale. O firma de paza ofera un sentiment de siguranta atat pentru elevi si studenti, parinti, cat si pentru profesori si personalul scolii.

Spitale

Spitalele sunt si ele locuri in care sistemele de securitate si paza si protectia fizica sunt absolut necesare. Deoarece boala ii face vulnerabili, pacientii internati sunt adesea victime ale hotilor.

Prezenta unor echipe speciale de securitate care sa patruleze culoarele si curtile spitalelor poate ajuta la reducerea furturilor. De asemenea, printr-o monitorizare atenta, sunt prevenite comportamentele nepotrivite si vandalismul.

Santiere

Santierele sunt unele din cele mai vulnerabile locuri si sunt adesea tinta infractorilor. Noaptea multe din santiere raman nesupravegheate, deci prezenta unor sisteme de securitate impreuna cu monitorizarea si interventia rapida reduc sansele de producere a furturilor.

Patrula unor agenti de baza poate descuraja si actele de vandalism a persoanelor ce pot intra fara permisiune in perimetrul santierului.

Muzee

Muzeele sunt locuri ce adapostesc o multime de opere de arta si artefacte valoroase, care au nevoie de protectie.

Pe langa activitatile obisnuite, de protectie si paza, ei se pot ocupa cu controlul multimilor, supravegheaza si opresc persoanele care vor sa atinga exponatele.

Cladiri de birouri

In zilele noastre nu poti fi prea atent. Prezenta unui agent de securitate la intrarea in cladirile de birouri asigura faptul ca persoanele aflate in interior sunt in siguranta si ca isi pot indeplini sarcinile fara probleme.

Pe langa controlul persoanelor care intra si ies din cladire, ei sunt foarte utili in caz de urgenta, deoarece sunt instruiti in controlul multimilor si gestionarea situatiilor limita.

Acestea sunt cateva exemple din cele mai comune afaceri si locatii care pot beneficia de pe urma colaborarii cu o firma de paza precum New Mao Protect. Daca si firma ta are nevoie de servicii de paza, contacteaza-ne acum!

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.