logo

MAO Protect

5 motive pentru care ar trebui sa ceri o oferta de la firma de paza Bucuresti MAO Protect!

firma de paza Bucuresti | MAO Protect

Daca te afli pe site-ul MAO Protect, inseamna ca esti pe punctul de a alege o firma de paza Bucuresti pentru a garanta siguranta si securitatea afacerii tale, nu? Ei bine, probabil deja ai vazut pagina noastra de servicii, aceasta fiind un inceput bun pentru a caracteriza mai bine firma noastra.

Totusi, serviciile oferite de o astfel de firma nu sunt de ajuns pentru a lua o decizie informata, dar mai ales una corecta. Astfel, in cele ce urmeaza, vei afla care sunt 5 dintre motivele pentru care ar trebui sa ceri o oferta personalizata de la firma de paza si protectie MAO Protect!

 

7 valori care garanteaza eficienta si calitatea serviciilor oferite

Firma de paza Bucuresti MAO Protect este caracterizata prin profesionalism, promptitudine, dezvoltare, inovare, seriozitate, implicare si devotament. Fiecare dintre aceste valori ghideaza modul in care oferim serviciile noastre de paza si protectie clientilor.

Astfel, pana acum, acest set de 7 valori a contribuit la o rata de succes de 100% in finalizarea tuturor misiunilor pe care am avut onoarea sa le gestionam si ducem la bun sfarsit. Cei 7 ani de experienta  ne sunt de foarte mare ajutor, precum si personalul calificat si antrenat continuu.

 

Oferim servicii flexibile, personalizate

MAO Protect intelege faptul ca doua afaceri nu pot fi protejate in acelasi mod. Chiar si atunci cand este vorba despre doua unitati comerciale destul de identice din punct de vedere administrativ, nu se poate spune ca au nevoie de aceleasi servicii de paza si protectie.

Tocmai de aceea, fiecare client sau potential client de-al nostru poate cere o oferta personalizata de servicii care sa se preteze caracteristicilor afacerii sale. Nu vei fi nevoit sa platesti pentru servicii pe care nu le vei folosi niciodata, iar firma de paza Bucuresti MAO Protect nu impinge clientii spre un pachet complet de servicii.

 

Putem realiza o analiza de risc la securitatea fizica

Ai un SRL, SCA, SCS, SA, sau SNC deschis? Atunci poate stii – iar daca nu, te invatam noi – de faptul ca ai obligatia de a realiza o analiza de risc la securitatea fizica pentru afacerea ta. Aceste tipuri de afaceri sunt doar o parte din entitatile si institutiile care au aceasta obligatie.

Ce inseamna o analiza de risc la securitatea fizica?

Aceasta analiza are rolul de a evalua vulnerabilitatile unei firme pentru a scadea drastic numarul de riscuri la care aceasta se expune. Analiza se concretizeaza intr-un document obligatoriu, oferit afacerii tale.

 

Oferim cursuri de specialitate pentru agenti de paza

Cum garantam faptul ca fiecare agent din echipa noastra se afla la locul potrivit – anume intr-o firma de paza Bucuresti de top? Raspunsul este foarte simplu – la nevoie, ii antrenam chiar noi.

MAO Protect pune la dispozitia doritorilor cursuri de specialitate pentru persoanele care vor sa devina agenti de paza profesionisti. Desigur, unde este cazul, absolventii au sansa de a face parte din echipa de experti MAO Protect. Fiecare student al nostru beneficiaza de pregatire tactica si teoretica de exceptie, conectarea cu cele mai moderne tehnologii din domeniul securitatii, precum si atestare legala corespunzatoare.

 

Paza umana, monitorizare, interventie si instalare sisteme securitate – servicii esentiale!

Nu in ultimul rand, ar trebui sa ceri o oferta personalizata de la firma de paza Bucuresti MAO Protect pentru ca iti putem pune la dispozitie serviciile esentiale de care orice afacere are nevoie. Mai exact, beneficiezi de paza umana, monitorizare, interventie, dar si de instalare sisteme securitate.

Astfel, dupa caz, ai parte de cele 4 servicii care pot garanta paza, protectia si siguranta oricarui tip de afacere. Tot ce iti ramane de facut este sa ceri o oferta si sa discuti cu expertii MAO Protect pentru a te asigura ca iti putem oferi cele necesare!

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.