logo

MAO Protect

5 avantaje ale externalizarii serviciilor de paza si protectie ale firmei tale

servicii de paza

Vrei ca activele tale si angajatii tai sa fie in siguranta in orice situatie? Securitatea este esentiala pentru afaceri. Pentru a realiza acest lucru este posibil sa ai nevoie de servicii de paza. Daca nu ai resursele necesare pentru a pregati propria echipa de securitate, externalizarea acestui serviciu este solutia ideala pentru tine si afacerea ta.

Exista multe dezavantaje ale securitatii interne. Formarea si mentinerea unei echipe de securitate eficiente poate fi consumatoare de timp si costisitoare. In plus, investitia in echipamente de ultima generatie poate duce, de asemenea, la o multime de cheltuieli suplimentare.

Externalizarea serviciilor de paza iti permite sa accesezi profesionisti de inalta calitate, capabili sa personalizeze o strategie pentru orice tip de afacere sau proprietate, indiferent de nivelul de amenintare.

Iata cateva beneficii importante ale externalizarii securitatii firmei tale!

Mai multe tipuri de securitate

Fiecare plan de securitate este creat astfel incat sa se muleze perfect pe nevoile clientului. Companiile de securitate ofera servicii de montare a echipamentelor de supraveghere video, sisteme de alarma, dar si paza fizica sau interventia echipajelor de agenti de paza in cazul activarii alarmelor sistemelor de paza.

Protectie 24/7

Daca ai nevoie de paza fizica in permanenta, atunci vei avea nevoie de un numar mare de agenti de securitate care sa lucreze in ture.

Cand externalizezi serviciile de paza, compania cu care semnezi contractul de paza iti garanteaza protectia afacerii tale in permanenta. Acestia iti pot proteja proprietatea chiar si in timpul zilelor libere si a celor de sarbatoare, atunci cand angajatii au liber.

Experienta in domeniu

Probabil cel mai mare obstacol in crearea unei echipe de paza si protectie eficiente este pregatirea oamenilor. Serviciile de paza oferite de o firma specializata iti confera siguranta colaborarii cu agenti pregatiti conform tendintelor in paza si protectie.

Colaborand cu o firma specializata ai garantia ca ai parte de cele mai bune servicii posibile.

Flexibilitate

Nevoile de securitate se pot schimba in timp. Evenimentele speciale pot necesita securitate sporita, iar un mediu linistit poate cere un numar mai mic de agenti de paza.

Externalizarea serviciilor de paza iti confera libertatea de a-ti schimba planul de securitate in functie de nevoile firmei tale. Si cel mai important e ca platesti pentru ceea ce primesti.

De exemplu, daca firma ta organizeaza un eveniment cu multi participanti, atunci poti solicita marirea numarului de agenti de paza. Firmele de paza vor dispune intotdeauna de resursele necesare pentru a-ti oferi cele mai bune servicii.

Consecventa

Se poate intampla, la fel ca in cazul oricaror alti angajati, ca personalul de securitate sa nu fie prezent la munca din cauza unor motive personale, lasand astfel tura necompletata. Firmele ce ofera servicii de paza detin suficient personal pentru a depasi fara griji aceasta problema, deci nu va trebui sa te ingrijorezi niciodata de posibilitatea unui post liber in echipa de securitate.

Daca intentionezi sa externalizezi serviciile de paza ale firmei tale trebuie mai intai sa te concentrezi asupra alegerii companiei corecte.

New Mao Protect ofera servicii profesioniste de securitate si protectie, paza umana, monitorizare si interventie rapida, care cu siguranta vor satisface pe deplin nevoile firmei tale. Nu mai sta pe ganduri si alege cele mai performante servicii de paza din Bucuresti!

 

Serviciile noastre

Pază umană

Dispunem de o echipă de specialiști cu experiență în activitatea de pază, atât a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cât și a protecției de persoane.

Monitorizare și intervenție rapidă

Dispeceratul nostru asigură supravegherea obiectivelor, dar și intervenția la nevoie 24/7.

Instalare sisteme de securitate

De la proiectare până la instalare, testare și monitorizare, creăm și implementăm cele mai eficiente sisteme de securitate.